Skip to content Skip to footer

Dan mladih obilježili smo u Osijeku. Studenti Kineziološkog fakulteta u Osijeku održali su nekoliko izuzetno zanimljivih radionica svojim mladim sugrađanima i tako im ukazali na važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću i pozvali ih da im se pridruže u njihovim sportskim aktivnostima i zdravijem načinu života.

Sve radionice vodili su studenti, a najviše interesa mladi sudionici pokazali su na radionici o važnosti hidracije i dehidracije u sportu, gdje su imali priliku na posebnom uređaju, putem urina, testirati vlastitu hidraciju i tako saznati piju li dovoljno vode ili ne. Također naučili su nešto i o suplementima koji se koriste u sportu, kada ih je dobro koristiti, ali i o opasnostima korištenja samih suplemenata.

Ovogodišnji brucoši Kineziološkog fakulteta vođeni svojim starijim kolegicama odradili su trening na kojem su im prezentirane nove metode vježbanja, a za kraj su imali priliku vidjeti i sami probati kako je baviti se sportom kad si osoba s invaliditetom. Okušali su se u para košarci i para odbojci i pokazali veliki interes i zanimanje o toj temi.

Skip to content