Skip to content Skip to footer

O vježbanju na radnom mjestu

U današnje vrijeme, kada je sjedilački način poslovanja sve zastupljeniji, važno je prepoznati negativan utjecaj takvog načina poslovanja na zdravlje i produktivnost zaposlenika. Vježbanjem na radnom mjestu cilj nam je prezentirati vježbe i aktivnosti koje zaposlenici mogu provoditi na svom radnom mjestu, u pauzama za vrijeme radnog dana.

Vježbanje na radnom mjestu 2023.

Radno mjesto jedan je od šest fokus dana s ciljem promicanja vježbanja na radnom mjestu.

Pozivamo sva poduzeća da se priključe međunarodnoj inicijativi promoviranja tjelesne aktivnosti na radnom mjestu u sklopu Europskog tjedna sporta.

U današnje vrijeme, kada je sjedilački način poslovanja sve zastupljeniji, važno je prepoznati negativan utjecaj takvog načina poslovanja na zdravlje i produktivnost zaposlenika. Želimo podići svijest o važnosti vježbanja općenito, pa tako i na samom radnom mjestu.

Vipnet, Ericsson Nikola Tesla d.d., poliklinika Medikol, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, tvornica Labud, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Nestle, IN2 grupa i brojni drugi već su se priključili Europskom tjednu sporta sa svojim zaposlenicima.

Vježbajte i Vi!

WORKPLACE PROMO

2021.

Vježbanje u sjedištu tvrtke ‘IN2 grupa’

2020.

Vježbanje u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu

2019.

Vježbanje u tvrtki Nestle

2018.

Vježbanje u Ericsson Nikola Tesla d.d.
Vježbanje u knjižnici Filozofskog fakulteta Zagreb

2017.

Trkački trening zaposlenika Vipneta
Vježbanje u poliklinici Medikol

2016.

Vježbanje u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta
Vježbanje u tvornici Labud
Skip to content