Skip to content Skip to footer

Prijave za Europski tjedan sporta

Nakon uspješnih devet godina održavanja Europskog tjedna sporta diljem Europe, počinju pripreme i organizacija desetog izdanja Europskog tjedna sporta.

Proteklih godina vrijednost projekta prepoznali su brojni sportski klubovi i organizacije, razna poduzeća diljem Hrvatske, ali i škole i gradovi te razni sportaši i osobe iz javnog života. Pruživši potporu projektu pomogli su širenju poruke o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću među građanima Republike Hrvatske, bez obzira na dob, spol ili tjelesne sposobnosti.

Ako se prepoznajte među nabrojanim institucijama, organizacijama, a htjeli biste se priključiti Europskom tjednu sporta 2024. godine na pravom ste mjestu!

Vježbanje na radnom mjestu

Poduzeća u Hrvatskoj pozivamo da svojim zaposlenicima organiziraju vježbanje na radnom mjestu i da se ono nastavi i nakon završetka tjedna. Neke od prijavljenih poduzeća ćemo i posjetiti za vrijeme vježbanja kako bismo aktivnim zaposlenicima uručili poklone ili pružili podršku prilikom organizacije vježbanja.

Osim navedenog, poduzeća suradnju s projektom mogu ostvariti i putem sponzorstva u obliku proizvoda i usluga koje uobičajeno nude te se tako promovirati u sklopu događanja unutar Europskog tjedna sporta. Time mogu doprinijeti i grupama aktivnih osoba ili onima koji će to tek postati. Proizvodi ili usluge koji se promoviraju moraju biti u skladu s osnovnom porukom Europskog tjedna sporta: poticanje na bavljenje tjelesnom aktivnošću i zdrav život.

Kako bismo Vas mogli promovirati putem naših kanala, molimo Vas da sva događanja koja organizirate unutar Europskog tjedna sporta fotografirate ili snimite kako bismo mogli napisati članak na web stranici ili objaviti objavu na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirati nas možete na e-mail:

europski-tjedan-sporta@mints.hr

Skip to content