Objavljeno, 06. srpnja 2020.

Osvoji bogate #BeActive Awards – POKAŽI KAKO PROMOVIRAŠ ŠPORT I ZDRAVO DRUŠTVO!

U sklopu Europskog tjedna sporta koji se i ove godine održava krajem rujna, Europska Komisija dodjeljuje #BeActive Awards u tri različite kategorije:  za pojedinca, za projekt i za radno mjesto, a pobjednike očekuje novčana nagrada od 10.000 €!

Europska Komisija izabrat će 3 finalista svake kategorije koje će ugostiti na svečanoj dodjeli nagrada.

Prijavi se najkasnije do 21. srpnja 2020. godine do 16:00 sati – ispuni online obrazac i zajedno s njim, pošalji nam potpisanu Declaration on Honour na e-mail: europski-tjedan-sporta@sdus.hr.

KAKO SE PRIJAVITI?

Ako je tvoja firma ili ured jedan od onih koji uvijek nađe vremena da u nagurani raspored ubaci i vježbanje, onda je tvoja kategorija:

#BeActive Workplace (Obrazac Workplace)

Tri poduzeća diljem Europe, neovisno o djelatnosti, nagradit će se za poticanje svojih zaposlenika na tjelesnu aktivnost. Kako bi se prijavili na #BeActive Workplace Awards, poduzeća trebaju jasno pokazati što rade za promociju športa i na koji način potiču sudjelovanje svojih zaposlenika u tjelesnim aktivnostima.

#BeActive Local hero (Obrazac Local Hero)

Ako si ti onaj koji uvijek motivira druge da se bave sportom u svojoj zajednici ili znaš nekoga tko jest – trenera, volontera, jednostavno motivatora, prijavi ga za Local hero kategoriju i pokaži čime je to uspio inspirirati ljude oko sebe.

#BeActive Education (Obrazac Education)

Škole ili druge obrazovne ustanove koje primjenjuje kreativne metode kojima potiču djecu da budu aktivna i nakon što sat tjelesnog završi, nude im kreativna rješenja za fizički aktivnije dane i generalno stvaraju aktivno obrazovno okruženje, spadaju u kategoriju #BeActive Education. Prijavi takav projekt!

Više detalja o ovom natječaju pronađite na linku https://europski-tjedan-sporta.hr/wp-content/uploads/2020/07/BeActive-Award-2020-Rules.pdf.

PRIJAVI SE !

*Napominjemo kako u obrascu prijave za sve tri kategorije pod Name of the National Coordinator of the European Week of Sport submitting the form mora stajati Central State Office for Sport (Središnji državni ured za šport).