Skip to content Skip to footer

S obzirom na nepovoljnu vremensku prognozu za nedjelju, 24. rujna primorani smo odgoditi Nacionalni dan-sportsko selo te ćemo ga održati tjedan dana nakon, u nedjelju 1. listopada 2023.

Velika Gorica kao Europski grad sporta 2023. domaćin je ovogodišnjeg Nacionalnog dana-sportsko selo kojeg u sklopu Europskog tjedna sporta organizira Ministarstvo turizma i sporta. Zbog najave lošeg vremena Nacionalni dan održat će se u novom terminu, 1. listopada 2023. od 11:00h u parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici.

Nacionalni dan zamišljen je kao sportsko selo kroz koje će 35 velikogoričkih sportskih klubova i organizacija građanima prezentirati svoj sport, rad i uspjehe te ih pozvati da odaberu baš njihov sport kako bi redovito bili aktivni.

U zelenilu parka dr. Franje Tuđmana svoj rad građanima će predstaviti rukometaši, nogometaši, odbojkaši, bit će tu i gimnastike za najmlađe, puno plesa i cheerleading-a, tenisa i stolnog tenisa, borilačkih sportova, ali i napetih partija šaha. Također, građanima će se prezentirati športsko rekreativni savez, plivanje, maraton i kuglanje, a za naše najmlađe pripremili smo dječji kutak s napuhancima.

Dođite, probajte i izaberite aktivnost za sebe!
Skip to content