Objavljeno, 06. srpnja 2022.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog izdanja multidisciplinarne utrke „ZRMANJA TRIPLE CHALLENGE 2021. MASLENICA“, Ministarstvo turizma i sporta u sklopu Europskog tjedna sporta i ove godine organizira utrku pod nazivom „Zrmanja triple challenge Maslenica 2.0“.

U prelijepom krajoliku Jasenica, Maslenice, Zrmanje i Novigradskoga mora po drugi puta će se održati sportsko rekreativni događaj koji ima za cilj potaknuti građane na bavljenje rekreativnim sportom istovremeno uživajući u prekrasnom krajoliku Lijepe naše.

 „Zrmanja triple challenge Maslenica 2.0“  je ekipna utrka namijenjena ljubiteljima prirode i društva te sportske rekreacije koji su u optimalnoj kondicijskoj spremi sukladno zahtjevnosti utrke.

Sudjelovanje u utrci je besplatno, utrka je rekreativnog karaktera, ali molimo natjecatelje da se prijavljuju u skladu sa svojim fizičkim sposobnostima.

Za vas smo ove godine uveli i neke novitete, zato STAY TUNED, pratite mrežnu stranicu i društvene mreže Europskog tjedna sporta i budite dio ove jedinstvene #BeActive avanture!