Objavljeno, 27. rujna 2021.

Objavljeno, 29. rujna 2020.

Zaposlenici ‘IN2 grupe’ u suradnji s kineziolozima 24. rujna obilježili su fokus dan Radno mjesto u sklopu Europskog tjedna sporta 2021. godine.

U  tjednu od 23. do 30. rujna u cijeloj Europi obilježava se Europski tjedan sporta, inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti te je jedan od četiri fokus dana Tjedna upravo dan Radno mjesto. U današnje vrijeme, kada je sjedilački način poslovanja sve zastupljeniji, važno je prepoznati negativan utjecaj takvog načina poslovanja na zdravlje i produktivnost zaposlenika. I ove godine kraj radnog tjedna, petak, bio je rezerviran za promociju vježbanja na radnom mjestu diljem Hrvatske. Uz mnoge tvrtke koje su obilježile vježbanje na radnom mjestu, ‘IN2 grupa’ bila je jedna od najaktivnijih.

Vježbanje prilagođeno poslovnim obvezama osmislili su treneri Fitnes učilišta koji su educirali zaposlenike koje su vježbe prigodne u poslovnom okruženju. Naglasili su kako je za naše zdravlje i tijelo važno nakon pola sata sjedenja uzeti minutnu pauzu šetnje ili razgibavanja