Prijavite se!


Prijave za Europski tjedan sporta

Nakon uspješnih pet godina održavanja Europskog tjedna sporta diljem Europe, počinju pripreme i organizacija šestog izdanja #BeActive tjedna.

Proteklih godina vrijednost projekta prepoznali su brojni športski klubovi i organizacije, razna poduzeća diljem Hrvatske ali i škole i gradovi te razni športaši i osobe iz javnog života. Pruživši potporu projektu pomogli su širenju poruke o važnosti bavljenjem tjelesnom aktivnošću među građanima Republike Hrvatske, bez obzira na dob, spol ili tjelesne sposobnosti.

Ako se prepoznajte među nabrojanim institucijama, organizacijama a htjeli biste se priključiti Europskom tjednu sporta 2020. godine na pravom ste mjestu!

Športski klubovi i športske organizacije svoj prinos Europskom tjednu sporta mogu ostvariti prijavama na Fitness centri – prijava i Prijava – događanja. Time mogu svojim sugrađanima ponuditi dane otvorenih vrata u svom klubu ili fitnessu, odnosno komunicirati niže cijene članarine ili slične akcije putem naših kanala. Također mogu nam se javiti i gradovi jer će u istima biti organizirana događanja od strane Ministarstva turizma i sporta na koja se također možete uključiti.

Vježbanje na radnom mjestu

Poduzeća u Hrvatskoj pozivamo da svojim zaposlenicima organiziraju vježbanje na radnom mjestu i da se ono nastavi i nakon završetka tjedna. Neke od prijavljenih poduzeća ćemo i posjetiti za vrijeme vježbanja kako bismo aktivnim zaposlenicima uručili poklone ili pružili podršku prilikom organizacije vježbanja.

Osim navedenog, poduzeća suradnju s projektom mogu ostvariti i putem sponzorstva u obliku proizvoda i usluga koje uobičajeno nude te se tako promovirati u sklopu događanja unutar Europskog tjedna sporta. Time mogu doprijeti grupama aktivnih osoba ili onima koji će to tek postati. Proizvodi ili usluge koji se promoviraju moraju biti u skladu s osnovnom porukom Europskog tjedna sporta: poticanje na bavljenje tjelesnom aktivnošću i zdrav život.

Kako bismo Vas mogli promovirati putem naših kanala, molimo Vas da sva događanja koja organizirate unutar Europskog tjedna sporta fotografirate ili snimite kako bismo mogli napisati članak na web stranici ili objaviti objavu na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirati nas možete na europski-tjedan-sporta@sdus.hr