Objavljeno, 21. srpnja 2016.

EWS_Awards

#BeActive nagradno natjecanje je središnji dio Europskog tjedna sporta koji se održava svake godine. Osmišljeno je kako bi se pružila podrška inicijativama i pojedincima posvećenim promicanju sportskih i tjelesnih aktivnosti diljem Europe.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije:

 1. OBRAZOVANJE (u ovoj kategoriji nagrađuju se tri obrazovne ustanove (mogu biti vrtići ili škole) iz cijele Europe koje mogu dokazati kako su promicale obrazovna okruženja, pored satova sportske i tjelesne kulture u okviru standardnog nastavnog plana, s ciljem poticanja mladih osoba na bavljenje tjelesnim aktivnostima)
  Kriteriji, način prijave, nagrade za kategoriju Obrazovanje
  Prijavni obrazac za kategoriju Obrazovanje
  .
 2. POSLODAVAC (u ovoj kategoriji nagrađuju se tri poslodavca (iz različitih radnih okruženja diljem Europe) koji mogu dokazati na koji način su promicali ciljeve Europskog tjedna sporta i poticali svoje zaposlenike na bavljenje tjelesnim aktivnostima)
  Kriteriji, način prijave, nagrade za kategoriju Poslodavac
  Prijavni obrazac za kategoriju Poslodavac
  .
 3. POJEDINAČNA NAGRADA (u ovoj kategoriji nagrađuje se pojedinac koji je neprekidno radio na promicanju sudjelovanja u sportu i tjelesnim aktivnostima u lokalnoj zajednici te društvu u cjelini. Takva osoba će moći ispričati kako je druge informirala, inspirirala i omogućila pristup tjelesnim aktivnostima i sportu – tijekom sezone, godine ili dulje).
  Kriteriji, način prijave, nagrade za kategoriju Pojedinačna nagrada
  Prijavni obrazac za kategoriju Pojedinačna nagrada
  .

Molimo sve zainteresirane da ispune WORD obrazac sukladno kategoriji unutar koje se žele prijaviti te ga pošalju putem elektronske pošte na europski-tjedan-sporta@mzos.hr najkasnije do 26. srpnja 2016. godine.

Sve informacije o #BeActive nagradnom natjecanju i uvjetima možete pronaći u priloženim dokumentima:
O natjecanju #BeActive Awards 2016
Uvjeti i pravila natječaja #BeActive Awards 2016