Objavljeno, 20. travnja 2017.

#BeActive nagradno natjecanje središnji je dio Europskog tjedna sporta svake godine. Osmišljeno je kako bi se pružila podrška inicijativama i pojedincima posvećenim promicanju športskih i tjelesnih aktivnosti diljem Europe.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije:

 

  1. OBRAZOVANJE – u ovoj kategoriji nagrađuju se tri obrazovne ustanove (mogu biti vrtići ili škole) iz cijele Europe koje mogu dokazati kako su promicale obrazovna okruženja, pored satova sportske i tjelesne kulture u okviru standardnog nastavnog plana, s ciljem poticanja mladih osoba na bavljenje tjelesnim aktivnostima.

 

  1. POSLODAVAC – u ovoj kategoriji nagrađuju se tri poslodavca (iz različitih radnih okruženja diljem Europe) koji mogu dokazati na koji način su promicali ciljeve Europskog tjedna sporta i poticali svoje zaposlenike na bavljenje tjelesnim aktivnostima.

 

  1. POJEDINAČNA NAGRADA – u ovoj kategoriji nagrađuje se pojedinac koji je neprekidno radio na promicanju sudjelovanja u sportu i tjelesnim aktivnostima u lokalnoj zajednici te društvu u cjelini. Takva osoba će moći ispričati kako je druge informirala, inspirirala i omogućila pristup tjelesnim aktivnostima i sportu – tijekom sezone, godine ili dulje.

 

Molimo sve zainteresirane da ispune WORD obrazac sukladno kategoriji unutar koje se žele prijaviti te ga pošalju putem elektronske pošte na europski-tjedan-sporta@mzos.hr najkasnije do 31. srpnja 2017. godine.

Sve informacije o #BeActive nagradnom natjecanju i uvjetima možete pronaći u priloženim dokumentima: