Objavljeno, 22. srpnja 2021.

Europski tjedan sporta, inicijativa je Europske komisije s ciljem podizanja svijesti o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti građana koja će se ove godine održati po sedmi put.

Brojni dionici poput gradova, općina, sportskih saveza, sportskih klubova i organizacija, korporacija, profesionalni sportaši, osobe iz javnog života i građani prepoznali su vrijednost ovog projekta te su svojim doprinosom i sudjelovanjem u projektu pomogli prenijeti poruku o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću i sportom među građanima.

Ako se i vi želite uključiti Europskom tjednu sporta 2021., to možete učiniti upravo sada!

Ministarstvo turizma i sporta će na službenoj internet stranici Europskog tjedna sporta promovirati Vaše prijavljene događaje te će sukladno svojim mogućnostima osigurati određenu količinu promotivnih materijala i sportskih rekvizita. Nadalje, pozivamo sve fitness i sportske centre da u sklopu Europskog tjedna sporta ponude svojim građanima dane otvorenih vrata u svom klubu ili centru.

Ministarstvo turizma i sporta kao nacionalno koordinacijsko tijelo Europskog tjedna sporta, i ove godine će samostalno organizirati niz događanja diljem Hrvatske, a sve informacije o programu i rasporedu događanja ćete uskoro moći pronaći na našim stranicama.

Molimo Vas da svoja događanja u sklopu Europskog tjedna sporta prijavite najkasnije do 10. rujna 2021. godine.

Za više informacija kontaktirajte nas na:

e-mail: europski-tjedan-sporta@mints.hr
telefon: 01/366-9433 01/604-2980 01/604-2969