Objavljeno, 13. kolovoza 2020.

Europski tjedan sporta, inicijativa je Europske komisije s ciljem podizanja svijesti o važnosti športa i tjelesne aktivnosti građana koja će se ove godine održati po šesti put.

Proteklih godina, vrijednost ovog projekta prepoznali su brojni dionici – gradovi, općine, športski savezi, športski klubovi i organizacije, korporacije, škole, profesionalni športaši, osobe iz javnog života te građani. Sudjelovanjem u projektu pomogli su u širenju poruke o važnosti bavljenjem tjelesnom aktivnošću među građanima, bez obzira njihovu na dob, spol ili tjelesne sposobnosti te su zajedno doprinijeli i održavanju glavnog slogana ovog projekta – #BeActive. Ako se prepoznajete među nabrojanim institucijama i organizacijama te biste se htjeli priključiti Europskom tjednu sporta 2020. godine, na pravom ste mjestu!

Središnji državni ured za šport će promovirati Vaše događanje na službenoj Internet stranici i društvenim mrežama ETS-a te će Vam sukladno svojim mogućnostima osigurati određenu količinu promotivnih materijala i sportskih rekvizita. Također, kao i prethodnih godina, pozivamo fitness i športske centre da u sklopu Tjedna građanima ponude dane otvorenih vrata u svom klubu ili centru, komuniciraju niže cijene članarine ili naprave slične akcije. 

Središnji državni ured za šport će kao nacionalno koordinacijsko tijelo Europskog tjedna sporta, i ove godine u sklopu Tjedna samostalno organizirati niz događanja diljem Hrvatske, a sve informacije o programu ćete uskoro moći pronaći na našim stranicama.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju ili imate prijedloge i ideje, slobodno nas kontaktirajte.

Za više informacija kontaktirajte nas na:

e-mail: europski-tjedan-sporta@sdus.hr
telefon: 01/604-290 ili 01/604-2969