Objavljeno, 17. rujna 2018.

15. rujna 2018. godine

Danas je na Trgu bana Jelačića bilo zabavno! Točno U 12:00 sati,nakon što je zapucao Grički top,plesna skupina Modus ušetala je među prolaznike koji su se našli u blizini i kroz ples najavila početak Europskog tjedna sporta!

Četvrti Europski tjedan sporta u Hrvatskoj obilježava se od 22. do 30. rujna 2018. godine. Tijekom tjedna očekuju vas brojne aktivnosti diljem Hrvatske, a službeno otvorenje bit će na središnjoj livadi na zagrebačkim Jarunu. Od 11:00 sati 22. rujna, Zagrepčani i ostali posjetitelji imaju priliku posjetiti pravo športsko selo s više od 40 različitih športova i aktivnosti za sve dobne skupine. Program je prilagođen različitim potrebama građana uzevši u obzir tjelesnu pripremljenost pa možete biti sigurni da ćete zasigurno pronaći nešto za sebe. Povedite svoju obitelji i prijatelje i družite se na Jarunu, a mi se nadamo kako ćete pronaći neku zanimljivu tjelesnu aktivnost koja će vas dovoljno zaintrigirati da postane redovita razbibriga u vašem rasporedu tijekom godine.
Osim samog otvorenja, aktivnosti dostupne građanima odvijat će se tijekom cijelog tjedna a ovdje možete provjeriti o kojim aktivnostima se točno radi. Također brojni fitness centri obilježavaju Dane otvorenih vrata diljem Hrvatske, a točan popis pronađite ovdje.

#BeActive Night održat će se 29. rujna 2018. godine u čak pet gradova: Osijek, Pula, Rijeka, Split i Zagreb. Centralno događanje bit će u Puli gdje će Amfiteatar nakratko postati okupljalište ljubitelja vježbanja i onih koji će to tek postati. Program započinje u 20:00 sati a prezentirat će se pet oblika vježbanja za sve dobne skupine bez obzira na tjelesnu pripremljenost. Više informacija o programima u različitim gradovima potražite ovdje.

Hvala plesnom klubu Modus što nam je pokazao kako tjelesna aktivnost može biti zabavna!