Radionica – trening na mini trampolinima

Organizator: Fit&fun mini trampolin

Vrsta događaja: Dani otvorenih vrata

Datum: 24 ruj. 2018 - 28 ruj. 2018

Opis događanja:

Radionice vježbanja na mini trampolinima – upoznavanje s rekvizitom i upoznavanje s načinom vježbanja te probni sat

Mini trampolin je rekvizit okruglih dimenzija promjera cca jednog metra. Osjećaj skakanja po njemu je “tvrđi” i “čvršći” od osjećaja skakanja na velikim dječjim trampolinima. On je malen ali dovoljno velik da na njemu iskusite vježbe za ravnotežu, izdržljivost, istezanje, intenzivan aerobni trening a sve uz veliku dozu zabave.

Najvažnije od svega – vježbanje na mini trampolinu izuzetno je zdravo jer je nježan i ugodan za leđa, stopala, koljena i kukove.
Naša kralježnica nije prokrvljena te je zbog toga “podmazivanje” zglobnim tekućinama od vitalne važnosti. To je jedini način kako hrskavično tkivo zadržati elastično i u funkciji.
Vježbe na mini trampolinu idealne su u tu svrhu. Uz konstantne nježne promjene u pritiscima, tkivna (zglobna) tekućina je istisnuta i ponovno “usisana”. Nema boljeg načina za stimulaciju metabolizma kralježnice. Na taj način ujedno i automatski stimulirate i jačate stabilizatore trupa uz kralježnicu. Suma sumarum, podmazujemo SVE zglobove u tijelu, potičemo limfu i drmamo svim stanicama. Ovo vježbanje je jednostavno #moćno! 🙂

Web stranica: http://minitrampolini.rekreacija.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/Minitrampolin/

Instagram: https://www.instagram.com/fitandfunminitrampolin/

Adresa: Miramarski podvožnjak 5, fitness klub Ludilo, Zagreb


Natrag