Fitnes centar Active, Rijeka – Dani otvorenih vrata

Organizator: Fitnes centar Active

Vrsta događaja: Dani otvorenih vrata

Datum: 27 ruj. 2017 - 29 ruj. 2017

Opis događanja:

Fitness centar Active pruža u periodu Dana otvorenih vrata svim zainteresiranim građanima sudjelovanje na svim grupnim treninzima i u teretani, uključujući i parkour treninge za djecu. Cilj je promovirati zdravi način života u izvrsno opremljenom centru uz vrhunsko osoblje.
Naš centar nudi usluge treninga u grupi uz velik izbor; od funkcionalnog fitnessa do treninga za djevojke i starije dobne skupine, ili u teretani, te individualne treninge, a u sklopu istog imamo i školu stranih jezika te nudimo roditeljima mogućnost vježbanja dok su njihova djeca na treningu ili na tečaju stranih jezika. Time možemo ponuditi rasterećenje prenatrpanih rasporeda, te im pružamo priliku da u vrijeme dok su im najmlađi članovi obitelji na vannastavnim aktivnostima učine nešto korisno za vlastito zdravlje. Osim što nudimo treninge za odrasle, imamo i širok program za najmlađe – od vježbi za trudnice, mame i bebe, djecu od 1 do 3 godine do parkour treninga za sve starije od 3 i mlađe od 16.
U sklopu Dana otvorenih vrata nudimo podršku vezanu za planiranje prehrane te pomoć pri odabiru aktivnosti kako bi zainteresirani vježbači što prije došli do željenih rezultata.

Web stranica: http://www.fitnesscentaractive.com

Facebook: @active.rijeka

Instagram: @activerijeka

Adresa: Milutina Barača 7, Rijeka


Natrag