Dani otvorenih vrata u Centru Sokol Osijek

Organizator: Gimnastičko društvo Osijek - Žito

Vrsta događaja: Dani otvorenih vrata

Datum: 29 ruj. 2018 - 30 ruj. 2018

Opis događanja:

FUNKCIONALNI TRENING (GYM BODY)

Funkcionalni trening označava koncept treninga kojim se utječe na istovremeni razvoj što većeg broja motoričkih i funkcionalnih sposobnosti i osobina te na sastav tijela. Drugim riječima, funkcionalni trening će utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti (snaga, jakost, koordinacija, ravnoteža) te na smanjenje masnog tkiva i povećanje mišićne mase.

Rekviziti i sprave koji se koriste za treninge su girje (kettlebell), medicinske lopte, trx, elastične trake, male ručice za sklekove, švedske ljestve, a tu je i naravno veliki repertoar vježbi koje se izvode samo sa težinom vlastitog tijela.

SPINNING

Spinning je ciljno usmjeren princip vježbanja, jednako namijenjen rekreativcima kao i vrhunskim sportašima. U osnovi je spinning grupni oblik treninga, ali prilagođen pojedincu. Naglasak je na intenzitetu treninga gdje si pojedinci mogu prilagoditi intenzitet u skladu sa svojim sposobnostima. Jednako je namijenjen muškim i ženskim vježbačima bez obzira na starosnu dob.

Spinning je odličan trening, idealan za mršavljenje i definiciju jer se na treningu srednjeg intenziteta izgubi i do 500 Kcal u 40 minuta.

VAŽNA NAPOMENA: Dani otvorenih vrata u Centru Sokol bit će organizirani 29. i 30. rujna (subota i nedjelja) od 17 do 21 sat. Zbog ograničenog broja mjesta na treninzima, molimo najavu dolaska pozivom na broj telefona 031 213 538 ili 091 421 1188.

Web stranica: http://www.gdosijek.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/osijek.zito/

Instagram: https://www.instagram.com/osijek_gymnastics/

Adresa: Kralja Zvonimira 5, Osijek


Natrag