Upoznaj padel – Dani otvorenih vrata Padel.hr centra – Zagrebački velesajam, P10

Organizator: Padel.hr centar

Vrsta događaja: Sportska aktivnost

Datum: 25 ruj. 2017 - 30 ruj. 2017

Fokus tema: Sportski klubovi i fitness centri

Sudionici: 192

Opis događanja:

Padel, za kojeg kažu da je najbržerastući sport na svijetu već je zaludio mnoge ljubitelje sportova, rekreacije te kvalitetnog i zdravog druženja. Novootvoreni padel centar na Zagrebačkom velesajmu poziva sve zainteresirane da isprobaju ovaj novi, zanimljivi i jednostavan za igranje, sport kojeg vole i djeca i mladi kao i oni stari. Padel je jednostavnija inačica tenisa koji se igra u parovima (dakle za igru je potrebno 4 igrača). Brojanje je identično kao u tenisu, reket je deblji i rupičast, bez žica, a loptica, koja je ista kao i u tenisu, može se odbijati od mantinela, što daje dodatnu dinamiku igri.
Ovaj svjetski hit sport oduševio je i brojne poznate hrvatske sportaše: Ivana Perišića, Ivanu Brkljačić, Frana Peterlina, Bojana Bogdanovića, Anu Konjuh, Bornu Čorića, Arijana Ademija, Marcela Brozovia, Anu Mariju Bujas Čelan, Duju Čopa i mnoge druge koji su česti gosti Padel.hr centra.
Za sve zainteresirane građane Padel.hr centar u Europskom tjednu sporta omogućio je besplatno informiranje, razgledavanje centra i upoznavanje s terenima i opremom, uz besplatan mini trening pravila i osnovnih udaraca, od 10 -16 sati svaki dan, uz prethodnu najavu.

Web stranica: http://www.padel.hr

Facebook: Padel.hr

Instagram: Padel.hr

Adresa: Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, Hrvatska


Natrag