Rekreativna plivačka liga

Organizator: ZSSR "Sport za sve"

Vrsta događaja: Sportska aktivnost

Datum: 30 ruj. 2018 - 30 ruj. 2018

Fokus tema: Ostalo

Sudionici: 100

Opis događanja:

RePLiga je rekreativno plivačko natjecanje za građanke i građane Zagreba korisnike programa plivanja ZSSR Sport za sve i one koji će to tek postati.
Opće je poznato da je plivanje jedno od najzdravijih oblika kretanja zbog blagodati vode kao medija, ali ujedno je i poprilično dosadno ako ne postoje nekakvi motivirajuči kratkoročni ciljevi – popravljanje vremena plivanja određene discipline, te na taj način utječemo na stvaranje kontinuirane navike redovnog tjelesnog vježbanja.
Jedan od važnijih zadataka RePLige je i upoznati i pružiti građankama i građanima Zagreba posjećivanje sva tri bazena u gradu.
Za vrijeme održavanja RePLige svaki natjecatelj može dobiti savjete što treba i kako popraviti u svom plivanju, te na što mora pripaziti kako bi plivanje bilo užitak a ne bol i patnja.
Važno je napomenuti da su svi učesnici RePLige pobjednici, pobjednici nad najvećim neprijateljem 21. stoljeća – sjedilačkim načinom života.

PROVOĐENJE REPLIGE
Liga se provodi kroz 9 kola od 10. mjeseca do 06. mjeseca na tri Zagrebačka bazena u terminima Zagrebačkog saveza sportske rekreacije Sport za sve. Na Zimskom plivalištu Mladost kola se održavaju u 10., 01. i 04. mjesecu. Na Bazenskom kompleksu Utrina kola se održavaju u 11., 02. i 05. mjesecu. Na Plivačkom i vaterpolo centru Mladost kola se održavaju u 12., 03. i 06. mjesecu.
Svi natjecatelji su podijeljeni u 19 starosnih kategorija (posebno muški posebno žene).
U nedjelju 30.09. u 11 sati čekamo Vas na Zimskom plivalištu Mladost

Web stranica: http://sportzasve-zagreb.hr

Facebook: https://www.facebook.com/SportZaSveZagreb/

Adresa: ZP Mladost Trg K.Ćosića 11, Zagreb


Natrag