OBILJEŽAVANJE EUROPSKOG ŠKOLSKOG SPORTSKOG DANA I EUROPSKOG TJEDNA SPORTA – OŠ Šemovec

Organizator: Osnovna škola Šemovec

Vrsta događaja: Sportska aktivnost

Datum: 28 ruj. 2017 - 28 ruj. 2017

Fokus tema: Obrazovanje

Sudionici: 230

Opis događanja:

Svi učenici i učitelji Osnovne škole Šemovec sudjelovat će u projektu (ESSD, #BEACTIVE) koji će se održati 28. rujna 2017. u prostorijama naše škole i na igralištu. Pripremu projekta vodit će i nadzirati učitelj TZK Damir Popović i učiteljica razredne nastave Ivana Posavec – Lončarić.
Priprema će početi nekoliko dana ranije upoznavanjem učenika s projektom i biranjem učenika koji će voditi projekt u svojem razredu, postavljanjem i ukrašavanjem hodnika te postavljanjem uređaja za reprodukciju glazbe u hodnicima škole. Pod odmorima će učenici plesati i zabavljati se na hodnicima.
Projektni dan će započeti po uobičajenom rasporedu sati od 7.45 h svečanim otvaranjem uz “Alma e Coração” (Soul and Heart), službenu himnu Olimpijskih igara u Riju 2016. s obzirom da se u mjesecu rujnu obilježava i Olimpijski dan.

Našu školu će posjetiti Varaždinski streličarski klub. Očekuje nas dolazak profesionalnih mladih sportaša koji bilježe vrhunske rezultate u svojim disciplinama i nosioci su brojnih medalja te rušioci svjetskih rekorda. Oni će nam prezentirati svoje umijeće nakon čega će se učenici okušati u baratanju lukom i strijelom uz pomoć trenera. Osim gađanja meta na igralištu će biti postavljeni i ostali zadaci preciznosti u kojima će učenici odmjeriti svoje sposobnosti (gađanje limenki loptom, bacanje kolutova na stalke itd.) Od 8.45 do 9.35 sati navedenim događajima prisustvovat će učenici razredne nastave, a u vremenu od 9.50 do 10.35 učenici predmetne nastave. BUDIMO AKTIVNI!!

Web stranica: http://os-semovec.skole.hr/

Adresa: ŠEMOVEC, PLITVIČKA 2, TRNOVEC BARTOLOVEČKI (OSNOVNA ŠKOLA ŠEMOVEC)


Natrag