Flash mob – veliki plesni događaj pod nazivom FlashMOVE – Čakovec

Organizator: Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, Školski preventivni programi osnovnih i srednjih škola te Stručni aktiv profesora tjelesne i zdravstvene kulture.

Vrsta događaja: Sportska aktivnost

Datum: 27 ruj. 2017 - 27 ruj. 2017

Fokus tema: Ostalo

Sudionici: 600

Opis događanja:

U sklopu NowWeMOVE kampanje i 3. po redu Europskog tjedna sporta, 27. rujna 2017. godine u 11h, na Trgu Republike u Čakovcu, organiziramo flash mob pod nazivom FlashMOVE – veliki plesni događaj u koji će se uključiti više od 500 djece iz osnovnih i srednjih škola Međimurja, a potom će svoje sportske uspjehe predstaviti uspješni sportaši iz Međimurja, među kojima su i uspješni učenici sportaši uključeni u hrvatske reprezentacije. Plesna skupina Vivona, zajedno sa svojom voditeljicom gđom Karmen Kovačević Jambor, predvoditi će zagrijavanje svih sudionika, a potom i ples na zajedničku koreografiju. Plesnu koreografiju su uvježbali učenici iz 11 osnovnih te iz 5 srednjih škola, a pridružit će im se i članovi triju udruga građana.
Nakon plesa, predstavit će se Mia Radotić iz Ivanovca, najbolja hrvatska biciklistica, Tijana Tkalčec iz Čakovca, najbolja hrvatska atletičarka i Jasmina Ilijaš iz Donjeg Kraljevca, državna rekorderka u dugom triatlonu. Uz njih, o svojim velikim uspjesima govorit će David Verli (atletika) i Stjepan Škoda (stolni tenis) iz Gospodarske škole Čakovec, Stjepan Hunjak (biciklizam) iz Preloga, učenik Srednje strukovne škole Varaždin, a iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, predstavit će se učenici Grubić Luka (badminton), Zadravec Lino (badminton), Dobša Nina (atletika), Martin Slaviček (bench press) i Lucija Lisjak (karate). Pokrovitelji ovog događaja u Međimurju su Grad Čakovec i Međimurska županija.

Web stranica: http://www.zzjz-ck.hr/

Facebook: Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije

Adresa: Trg Republike, Čakovec


Natrag