Be Active – Našice

Organizator: Be Fit Našice

Vrsta događaja: Sportska aktivnost

Datum: 30 ruj. 2017 - 30 ruj. 2017

Fokus tema: Sportski klubovi i fitness centri

Sudionici: 80

Opis događanja:

Dječja sportska igraonica

Za djecu vježbanje znači igranje. Pokretom djeca razvijaju mozak, a time i intelektualne sposobnosti. Sjedilački način života koji se ukorijenio u naš stil života pogađa i naše najmlađe. Sve više djeca povode vremena pred televizorom, za kompjuterom, na mobitelima i tabletima. Takav način života dovodi do smanjenja motoričkih i intelektualnih sposobnosti.
Ova sportska igraonica je namijenjena za djecu od do godina. Djeca će kroz igru, zabavu i smijeh proći kroz vježbice motoričkih i funkcionalnih sposobnosti snage, izdržljivosti, koordinacije, ravnoteže i dr. Cilj je djeci na zanimljiv i njima prilagođen način pokazati vježbe koje mogu primijeniti u svom svakodnevnog životu i igri s vršnjacima. Želimo da vaša djecu usvoje zdrave navike i ispune svoj puni potencijal.

Interaktivno predavanje: Jedi zdravo, osjećaj se fantastično!

Ako mislite da će ovo biti još jedno dosadno predavanje o tome kako trebate prestati jesti čokoladu i zamijeniti je brokulom, varate se. Na predavanju ćemo proći osnovne skupine namirnice i kako ih pametnije izabrati. Zdravo ne mora značiti skupo, ne mora znači u potpunosti odricanje od omiljene hrane, niti provođenje sati i sati u kuhinji. Zdravo ne znači kupovanje trendovske”superhrane” i magičkih šejkova. Zdrava prehrana za cijelu obitelj znači jednostavna, ali nutritivno bogata jela u skladu s prehrambenim navikama obitelji. Zdrava hrana je ona zbog koje se osjećaš fantastično, sretno, raspoloženo i puno energije.

Facebook: https://www.facebook.com/befitnasice/

Adresa: Našice, Našice


Natrag