Centralni događaj počinje za:

dana
0
-32
-7
sati
0
-1
minuta
-2
-8
sekundi
-4
-9

Uskoro više inofrmacija za Europski tjedan sporta 2017. godine!

Dođite i proputujte s nama kroz organizirane aktivnosti i natjecanja! Informirajte se, nadahnite druge i potaknite ih na aktivnost!

Cilj projekta: podići svijest o važnosti sporta i fizičke aktivnosti u Hrvatskoj i utjecati na stereotipe o tome tko može sudjelovati u kojem sportu – sport I fizičke aktivnosti moraju biti dostupni svima

Specifični ciljevi ovog projekta su promijeniti percepciju javnosti o sportu/tjelesnoj aktivnosti i ostvariti utjecaj na individualno ponašanje pojedinca; promicanje društvenih vrijednosti sporta, posebice zdravlja, socijalne uključenosti u i kroz sport, volontiranje i obrazovanje, te promicanje sporta za osobe s invaliditetom.

Svrha ovog projekta jest učinkovito odgovoriti na neposredne izazove uspješnoj provedbi načela EU-a u području sporta, te promicanje Europskog tjedna sporta. Kroz ovaj projekt aktivno ćemo promicati EU ideje poput Erasmus + Programskog vodiča, EU smjernica za fizičke aktivnosti, EU strategije za osobe s invaliditetom, razvoj europske dimenzije u sportu i drugih.

U svakome od nas krije se

sportski duh

PRONAĐITE SVOJ!

DJEČJI KUTAK

Druženje djece sa sportskim ambasadorima, igranje sa maskotama, igraonice na otvorenom…

ZDRAVI KUTAK

Naglašavanje zdravog načina života, zdrave prehrane, besplatno mjerenje krvnog tlaka, indeksa tjelesne mase, postotka masnoće u tijelu, težina i mjerenje mišićne mase na licu mjesta,..

KUTAK ZA IZAZOVE

Testiranje izdržljivosti i vještine u skakanju, trčanju, bacanju, slobodnom penjanju, natjecanje u biciklističkoj utrci, nogometu, košarci, rukometu, tenisu i sličnim turnirima..

PREZENTACIJSKI KUTAK

Prezentacija i sudjelovanje u športovima poput juda, taekwondoa, streličarstva, karatea, gimnastike, atletike, jahanja,.. bit će tu i netradicionalnih športova poput parkoura, capoeire, samboa,…

REKREACIJSKI KUTAK

Zumba, pilates, yoga, cheerleading,..


Uskoro više o prijavama, aktivnostima i programu…